Womag.dk

22 januar 2017 Esther Prætorius

Womag.dk (http://womag.dk/) er en blog henvendt til kvinder, som gerne vil holde sig opdateret på mode, skønhed, kærlighed og livsstil. Den handler om alle de forskellige aspekter ved kvindelivet, som både kan være sjove og svære. På Womag.dk finder du artikler om parforhold, graviditet, økonomi, uddannelse og karriere. Du finder også lækre og sunde opskrifter, gaveideer og inspiration til kærlighedslivet.

Du kan læse om dine juridiske rettigheder, når du flytter sammen med kæresten, så du har styr på den mest basale jura. Du kan læse om familieliv og børn, guides til, hvilke bøger du skal læse og inspiration til stil og forkælelse. Du får tips til, hvordan du kan klæde dig pænt og stilrent på og samtidig være aktiv og dyrke motion. Er du f.eks. typen, der cykler til og fra arbejde, kan du finde inspiration til udstyr og tøj på Womag.dk.

Sitet giver dig også vejledning og inspiration til karrierevalg og uddannelse. Du finder beskrivelser af forskellige jobs, samt hvilken uddannelse og erfaring de kræver.

Desuden kan du læse om, hvordan du får en god døgnrytme og får mere energi, samt hvordan du kan få hjælp til rygestop. Du får tips til at tackle stress på arbejdet og i hjemmet, hvilke superfoods, der er værd at sætte tænderne i, hvordan du får mere overskud i hverdagen, samt hvordan du spiser dig til en flad mave.

Du får tips til, hvilke business-bøger, der er værd at læse, og hvordan du holder orden i indbakken.

Womag.dk giver også gode råd og inspiration til indretning. Du kan læse om, hvad der er trendy i hjemmet lige nu, og hvordan du selv kan anskaffe det til dit eget hjem.

På Womag.dk finder du også masser af sjove og inspirerende artikler om skønhed. Du får tips til nemme frisurer, skønhedsprodukter, der virker, og hvordan du kommer den tørre vinterhud til livs.

På sitet finder du også lækre opskrifter på bl.a. salater, brød og kager, som du nemt kan eksperimentere med. Du får gode ideer til at lave gæstemad og arrangere en hyggelig påskefrokost, som også er sund og spændende.

Der er også forslag til, hvordan du kan bruge din fritid. F.eks. er der guides til, hvilke bøger, du skal læse i efterårsmånederne, og hvilke Netflix-serier og film, der er værd at følge med i.

På Womag.dk finder du alt det, som kan gøre det lidt lettere og sjovere at være kvinde. Samtidig får du et fællesskab med andre kvinder, som du kan dele artiklerne med.

Flere Nyheder