Vælg et håndmalet billede hos Mynewart og få original udsmykning på væggen

25 september 2017 admin
image

Vil du gerne finde en flot og unik udsmykning til en eller flere af væggene i din bolig, så finder du et stort udvalg af originale håndmalede billeder hos Galleri Mynewart. Alle malerier er håndmalede oliemalerier, som er lavet af udenlandske kunstnere. Takket være et unikt samarbejde mellem Mynewart og kunstnerne fås billederne til favorable priser.

Håndmalede malerier for enhver smag

Hos Mynewart.dk kan du vælge mellem flere kategorier af billeder. Det kan eksempelvis være abstrakte malerier i skønne farver, som passer ind i næsten ethvert moderne hjem, eller det du kan vælge malerier med flotte motiver af f.eks. mennesker, blomster, træer eller vilde dyr. Malerierne fås i forskellige størrelser, så de passer til netop din væg, og du kan vælge mellem malerier på et enkelt lærred eller gruppemalerier, der strækker sig over flere lærreder. Med et maleri fra Mynewart kan du skabe lige præcis den stemning i dit hjem, du ønsker dig. Samtidig får du en helt særlig og original vægudsmykning, som du ikke lige finder magen til i din nabos eller dine venners hjem.

Farverige og sjove moderne billeder

Hos Mynewart.dk har de især valgt at have fokus på moderne billeder. Vælg mellem mange forskellige abstrakte billeder malet af nutidige kunstnere, der bringer liv og farver ind i dit hjem. Du kan også vælge billeder med motiver af dyr, der er males på en sjov og skæv måde, så det virker overraskende eller forfriskende. Når du køber billeder hos Mynewart.dk, er du garanteret god kvalitet, og har du spørgsmål, så får du en meget professionel vejledning og god kundeservice. Er du på udkig efter noget særligt, som ikke lige findes i webshoppen, så kan du kontakte Mynewart, og så vil de forsøge at skaffe det til dig. Det er nemt og sikkert at bestille billeder i webshoppen, og du får dit billede hurtigt leveret i løbet af 1-3 hverdage.

Flere Nyheder