Undgå at få smadret dine lynlåse

25 juni 2021 Anders Lundtang Hansen

De her tricks er nok mest tilegnet de store lynlåse, men hvis man har nogle små, så vil de også kunne egne sig her.

Og det her gælder uanset, hvor lynlåsen sidder, om det er på en taske, en pung, en kjole, et par bukser eller noget andet.

Som det første skal du ikke lyne lynlåsen for hurtigt op eller ned, da der både kan komme ting i klemme, eller man hiver den forbi et sted, hvor den ikke er faldet i hak ordentligt, og så har man allerede ødelagt den.

Skal man indføre lynlåsen i sin låsemekanisme, før man lukker den, så sørg for, at den sidder godt fast, før du trækker op.

Og når du så trækker op, så strækker du arealet ud, hvor der skal lynes på, så det er helt lige og ikke bugter sig.

Så er der mindre chance for, at den går i stykker.

Lynlåsen skal måske udskiftes

Et lille trick til de små lynlåse kan også være, at hvis de er svære at få fat i, så skal man påsætte et vedhæng, som gør, at man lettere kan få fat i lynlåsen.

Desværre oplever man med alle lynlåse, at de kan knække ved holderen af metal eller plastik, selvom resten af lynlåsen virker fint, og så er man næsten nødt til at udskifte den.

Man kan få ting i klemme i lynlåsen, som man måske kan løsne, og man kan fikse lynlåsen på den måde.

Men den kan også gå så meget i stykker, at der ikke er andet for end at udskifte den.

For hvis resten, som lynlåsen sidder fast i og skal bruges til, ikke har problemer, så er det jo ikke smart at smide enheden ud, når man bare kan nøjes med at udskifte lynlåsen, og så er den så god som ny.

Flere Nyheder