Sprøjtestøbning af plast – når det ellers ikke findes derude

29 november 2021 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der er nogle af os mennesker, der er så kreative, at vi kan forestille os ting, der endnu ikke er opfundet endnu; eller også ser vi en udgave for os af noget eksisterende, som der endnu ikke har set dagens lys, men som vi godt selv kunne bruge.

Det kan dog godt tænkes, at der ikke er et marked for den type genstand, at der ikke er nogen grund til at serieproducere den, fordi der ikke er nok, der vil købe flere udgaver af den, så det bliver en alt for stor udgift at skabe elementet, når det ikke tjener sig selv ind igen.

Så man tænker, at man må går på jagt i specialbutikker, loppemarkeder og lignende for at se, om der er andre, der i nutiden eller tidligere har tænkt i samme kreative baner som en selv, så man kan købe den genstand af for eksempel plastik, som man står og mangler.

Men lad dog jagten blive sat ind mod dem, som rent faktisk kan lave det for dig!

image

Med sprøjtestøbning i plast får du lavet det, du efterlyste

Der er ingen grund til at lede forgæves alt for længe, når man kan få det skabt lige ned til ens specifikationer, så man heller ikke skal nøjes eller gå på kompromis, når man falder over noget, der mest af alt ligner det, man gerne vil have, men som ikke rammer plet.

Det er her, man skal gå til nogle, som der har forstand på at lave sprøjtestøbning i plast, for selvom man måske forestiller sig, at det er nogle, der laver produktioner til firmaer, der skal sælge ting videre, så kan man jo høre, om de ikke kan hjælpe en med at lade ens drøm gå i opfyldelse.

Er man smart, så beder man måske om en ekstra model, så man har en i reserve.

Flere Nyheder