Skift dog til sundere cigaretter

13 marts 2017 Edris Mir

Rygning er med til at dræbe over 650.000 tusind mennesker i Europa om året, og dette tal er meget højere på verdensplan. Rygning er med til at gøre kroppen svagere, fordi du optager over 4.000 forskellige giftstoffer i forbindelse med rygning af almindelige cigaretter. Nogle af disse er endda radioaktive, hvilket på ingen måder er godt for kroppen.

 

Kom af med rygningen med elektroniske cigaretter fra danske Club iSmoke

Det er ikke for sjov, at der står advarsler på cigaret pakkerne nede i dit lokale supermarked. Det er faktisk meget farligt at ryge almindelige cigaretter. Som beskrevet tidligere, så indtager du som ryger 4.000 forskellige giftige stoffer. Derfor bør du overveje et rygestop. De fleste rygere har allerede overvejet et rygestop, og den største del af denne gruppe har faktisk prøvet at stoppe med at ryge – dog uden succes. Hvordan kommer du af med rygningen, tænker du sikkert. Der er faktisk en måde at komme af med rygningen på – komplet eller delvist. Der findes et dansk produkt kaldet iSmoke, der sælges via clubismoke, som er en elektronisk cigaret.

 

Her er fordelen ved at købe elektroniske cigaretter fra Club iSmoke

Først og fremmest skal der nævnes, at elektroniske cigaretter generelt set er sundere end almindelige cigaretter – derfor bør du under alle omstændigheder vælge en elektronisk cigaret frem for en almindelig cigaret. Club iSmoke anbefales dog, fordi alle deres produkter er sendt ind til sikkerhedsstyrelsen og registreret der. Selve cigaretten består af to forskellige dele: et batteri og et filter. Du behøver derfor ikke bøvle med alle mulige potentielt farlige væsker og batteriet er af meget god kvalitet. Du kan derfor være sikker på, at batteriet ikke eksploderer, som nogle folk har oplevet ved andre mærker og producenter.

 

Hvem bør købe disse produkter?

Spørgsmålet burde måske være “Hvem burde ikke købe disse produkter?”, og dette spørgsmål kan jeg ikke svare på. Produkterne er egnet til alle rygere, der vil skifte til et sundere alternativ, spare penge eller opnå et komplet / delvist rygestop. De fleste rygere anerkender jo allerede, at rygning er farligt. Vidste du forresten, at med iSmoke kan du som almindelig ryger af almindelige cigaretter spare mellem 10.000 kr. og 20.000 kr. om året på rygning. Beløbet er højere, hvis du opnår et komplet rygestop.

 

Du kan læse mere om produkterne på Club iSmokes hjemmeside, hvor du også har muligheden for at købe produkterne til en god pris. Club iSmokes produkter har alle nødvendige godkendelser og certificeringer.

Flere Nyheder