Parterapi er en investering i parforholdet

21 februar 2017 Maria Andersen

Parforholdet rummer store glæder, stunder af nærvær, ømhed og kærlighed. Nu og da opstår der også konflikter. Det er helt uundgåeligt og helt naturligt. Hvor der er menneskeligt samvær, er der også konfliktfelter. Det må dog ikke udvikle sig sådan, at konflikterne bliver for stor en del af samværet, og sådan kan et parforhold desværre til tider udvikle sig. Mange faktorer skal spille sammen i den moderne livsstil med job, økonomi, huslige pligter, børn, venner, hobbyer osv. Det kan være en udfordring at få kabalen til at gå op, og derfor lider parforholdet nogle gange nød. Men heldigvis er der råd for det. Brug tid hos en dygtig parterapeut som Hans Jørgen Juhler, og giv dit parforhold et sundhedstjek og en vitaminindsprøjtning. Det er en rigtig god investering at bruge tid, energi og penge på at pleje én af de mest centrale relationer i ens liv. Men selvfølgelig skal parterapeuten være kvalificeret og kompetent, og det er Hans Jørgen Juhler.

Hans Jørgen Juhler – Menneskelig indsigt og professionelle metoder    

Hans Jørgen Juhler har mange oplevelser og erfaringer med i bagagen. Han er oprindeligt uddannet maskinmester og derefter ingeniør. Sidenhen har han studeret psykologi og filosofi på danske universiteter samt taget utallige kurser, der har relation til hans 15-årige praksis som parterapeut. Når du møder Hans Jørgen Juhler som klient, møder du således et menneske, der har begået sig i mange sammenhænge og miljøer. Det har givet Hans Jørgen Juhler en menneskelig indsigt, der er guld værd som parterapeut. Når denne indsigt kombineres med relevant faglig viden og professionalisme, opstår der noget meget brugbart og effektivt i en parterapeutiske sammenhæng. Hvis du vil vide mere om Hans Jørgen Juhler, opfordres du til at besøge Parterapi.info. Der kan du se en video med ham, læse hans cv og om hans parterapeutiske metoder. Efter et besøg på den hjemmeside vil du vide langt mere om Hans Jørgen Juhler og vil kunne fornemme, om hans parterapi vil være noget for dig og din partner.

Forbehold over for parterapi

Nogle mennesker føler modstand over for parterapi. Det kan være en frygt for lange seancer med navlepilleri, angst for at blotte sin sårbarhed, frygt for nærhed, for at blive konfronteret med problemerne osv. Men Hans Jørgen Juhlers sobre og konstruktive terapi afvæbner som oftest forbeholdne klienter. Du og din partner er velkomne til at komme til en gratis forsamtale, for at se om det er noget for netop jer.

Flere Nyheder