Øg værdien af din villa med en facaderenovering og maling

09 september 2020 Lotte Hindsberg

Uanset hvor stor og lækker din villa ellers er, er det bare trist at komme hjem til ens hjem hvis facaden trænger til en kærlig hånd. Det kan måde være at den trænger til at blive muret op igen. Det kan også være at det blot er nødvendigt at male den. Du kan f.eks. få den malet af en maler på Frederiksberg

Inden du får malet og evt. renoveret din villas facade er det en god ide at starte med at få huset sandblæst. En sandblæsning vil fjerne den gamle maling samt hvad der har samlet sig af kalk, alger og skidt og snavs. Når facaden er sandblæst står den ren og pæn og det er nemmere at se, om der er behov for at en murer kommer forbi før den males. Samtidig vil det endelige resultat være langt mere holdbar og flottere, end hvis der blot er blevet malet oven på den gamle maling.

At finde den rigtige maler er det halve arbejde

At finde den rigtige maler er det halve arbejde i at sikre at det endelige resultat bliver en succes. Sæt derfor godt med tid af, det er tid du spare i den anden ende hvis du ikke er tilfreds med resultatet. Om ikke andet så i ikke at skulle være frustreret. 

Kontakt mindst 3 forskellige malere og bed dem komme med et tilbud. Det kan også være firmaer der både har malere og murere og som er vant til at lave og male facader.

Det er vigtigt at du ikke alene fokusere på prisen men f.eks. også på hvordan de vil løse opgaven og hvilken type maling de vil benytte. En god kvalitetsmaling vil holde længere, se flottere ud og du vil ikke behøve at få malet igen indenfor en kort årrække. Husk også at bede om referencer. 

Flere Nyheder