Mange skribenter giver hurtig linkbuilding

29 november 2016 Emilie Jacobsen

Hvis du står og har brug for en ny løsning til linkbuilding her og nu, er det rart at have en samarbejdspartner, der hurtigt kan få arbejdet gjort. Det er for eksempel bureauet Klikko. De har et stort netværk af freelanceskribenter, der løser opgaverne med linkbuilding for dem. Der vil derfor altid være nogle skribenter,d er har tid til at tage sig af din opgave

Linkbuilding sørger for, at din hjemmeside kommer i toppen af en søgning på nettet. Søgemaskinerne stiller en masse kriterier op til, hvilke hjemmesider der kommer til at ligge der. Det handler derfor om at have en hjemmeside, der ofte bliver linket til fra andre sider. Det er med til at få din hjemmeside til at ligge i toppen.

Med Klikkos mange skribenter kan du få lavet linkbuilding på lige præcis den måde, som du ønsker. Alle skribenterne har fået instruktioner i, hvordan de skriver den bedst mulige linkbuildingtekst. Alle teksterne med dit link i er altså med til at få din virksomhed op i toppen af en søgning. 

Der kan være flere forskellige grunde til, at du gerne vil ligge i toppen af en søgning. Hvis du har en virksomhed, handler det selvfølgelig om, at du skal have solgt nogle varer. Hvis du ligger øverst i en søgning, er der mange flere, der vil klikke ind på din hjemmeside. Du vil dermed sælge mange flere varer. 

Det kan også være, at du har en organisaition, der gerne vil ud med et budskab. Så handler det også om at ligge øverst i en søgning. Det er sjældent, at folk gider at kigge flere sider i en søgning igennem. Det er derfor vigtigt at ligge på den første side – og helst i toppen af den. Det er derfor ikke nok, at du har et godt budskab. Du er nødt til at gøre en række forskellige ting for at komme ud med. I har sikkert også lavet mange andre tiltag i jeres organisation for komme ud med budskabet. Det kan være plakater eller flyers. Det kan også være, at I holder foredrag. Det er alt sammen noget, der skal gøre folk opmærksomme på jer. Det samme er linkbuilding. Det er noget, der er sværere at se, men det hjælper jer lige så konkret, som hvis I delte flyers ud på gågaden. Det er derfor værd at overveje, hvis folk skal lægge mærke til jer. 

Du kan læse mere om Klikko på www.klikko.dk.

Flere Nyheder