iPhonereparation med garanti

01 september 2017 Camilla Skøtt
image

En iPhone, der er gået i stykker, er ikke et særsyn. Særligt glasset splintres let, hvis man taber telefonen, og det sker jo i ny og næ. Højtalere, batterier og meget andet kan også gå i stykker, og når delene skal udskiftes, så er det vigtigt, at få nogle nye, der holder.

Det får du hos MacVision i Roskilde og Holte, hvor de giver 12 måneders garanti på alle reparationer. Nysgerrig? Læs mere her.

Bag om MacVision

MacVision er en fusion mellem HelpMyPC og iphone 112. Virksomhederne blev slået sammen i 2011, og siden da har de arbejdet på at blive markedets bedste til at reparere iPhones, iPads og alskens andre Appleprodukter. 

Kompetente teknikere sidder på værkstedet, der er ESD-sikret, og reparerer iPhones m.m. i stride strømme. Deres erfaring er enorm, og derfor kan de lynhurtigt spotte en fejl – også selvom den ikke umiddelbart er til at se. Og så går de selvfølgelig ikke på kompromis med kvaliteten, så derfor anvender de udelukkende originale reservedele eller dele, der er Grade A-mærket.

Garanti i 12 måneder

For en butik som MacVision er kundernes tilfredshed alfa og omega. Derfor tilbyder de en garanti på 12 måneder på alle reparationer – altså udover den obligatoriske reklamationsret på 2 år.

Garantiservicen kan MacVision tilbyde, fordi medarbejderne er så dygtige. De ved, hvad de laver, og de ved, hvilke reservedele der skal bruges. Har du brug for en reparation af iPhone i Roskilde, så kan du trygt henvende dig hos dem.

Hurtig reparationstid

I 90-95% af alle tilfælde, hvor en iPhone skal repareres, har MacVision afleveret den tilbage inden for én time. Det er en service, der er til at tage og føle på, for hvem kan undvære sin telefon meget længere end det?

Du kan tage en kop kaffe, mens du venter i butikken eller følge med på deres hjemmeside, hvor du kan se, hvor langt din enhed er i reparationsprocessen.

 

Flere Nyheder