Hvilken efterbehandling skal du vælge til dit gulv, hvis du har børn?

12 april 2022 Emilie Jacobsen

advertorial

Har du børn, er det vigtigt, at du tænker dig grundigt om, når du skal vælge efterbehandling til dit gulv. Efterbehandlingen er det, der gør gulvet mere slidstærk, og det er derfor vigtigt, at du sørger for at vælge en, der er meget modstandsdygtig, når du har børn, da det jo slider mere på gulvet. 

Den absolut bedste form for efterbehandling til et gulv for børnefamilier er lak. Det er først og fremmest, fordi det er meget modstandsdygtigt. Det kan virkelig holde til mange små fødder, der løber henover det hver dag, uden at det bliver slidt af det. 

Men det er ikke bare slidstyrken, der gør lak oplagt som efterbehandling for en børnefamilien. Det skyldes også, at det er meget nemt at rengøre et lakeret gulv, og det har du jo brug for, når du har børn. Der kan du hurtigt komme ud for, at du skal gøre gulvet rent dagligt. Der er det jo vigtigt, at det er nemt at ordne. 

gulvafslibning på Sjælland

Husk, at gulvet skal slibes eller afhøvles først

Inden du kan få lakeret dit gulv, skal du jo enten have afhøvlet det eller slebet det. Hvilken behandling der vil være det rigtige for dit gulv, kommer helt an på, hvor slidt dit gulv er. Er du i tvivl, er det altid smart, at du kontakter et gulvfirma, så kan de hjælpe dig. Det kan for eksempel være gulvfirmaet Gulvkanonen. De har stor erfaring på området, og du kan derfor være sikker på, at de kan hjælpe dig med, hvilken form for behandling dit gulv har brug for. Se mere på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-sjaelland/  

Som udgangspunkt kan man dog sige, at hvis der er dybe hakker i gulvet, vil det typisk skulle afhøvles for at fjerne dem, mens en afslibning vil være nok, hvis der bare er overfladiske ridser og skrammer. Det er dog også begrænset, hvor mange gange et gulv kan afhøvles, derfor kan det være, at dit gulv ikke længere er tykt nok til det. 

Flere Nyheder