Hosting har stor betydning for søgemaskineoptimering

28 februar 2018 Astrid Pedersen
image

Når vi taler om SEO – Search Engine Optimization, eller søgemaskineoptimering på dansk – vil størstedelen af ikke-SEO eksperter foreslå, at SEO handler om at kommunikere sine søgeord på sin website eller i sin webshop i så højt omfang som muligt. Og selv om det er sandt, at klar og tydelig kommunikation om formål og produkter har en stor betydning, så er der mange tekniske aspekter inden for SEO, som også kan have afgørende betydning for, hvordan din website ranker på Googles resultatsider.

Vælg en professionel host, hvis du vil forbedre din SEO

Hvis du går med den billige løsning, og eksempelvis vælger at placere din website på et webhotel til en 10’er om måneden, løber du risikoen for, at Google vil straffe dig med baggrund i din websites load hastighed. Du bør vælge en server, som har en hurtig respons – det er måske et spørgsmål om millisekunder, men alting tæller i kampen om at nå til tops på Google!

Benyt SSL og få bedre SEO

Inden for de seneste år er Google begyndt at belønne sites, som benytter sig af SSL (Secure Sockets Layer), som krypterer data og dermed sørger for, at dine besøgende kan færdes sikkert på din website. Et SSL certifikat koster ikke alverden, og kan tilvælges hos de fleste hosts.

For en udførlig vejledning i teknisk SEO, se klikko.dk

Flere Nyheder