Har du brug for en boligadvokat i Aarhus?

04 oktober 2016 Kenneth Kristensen

Går du med overvejelser om at skulle købe bolig, så har du brug for en boligadvokat. Det er vigtigt at gøre sig klart, at en ejendomsmægler arbejder for sælgers interesser samt at rådgivere i banker, finansieringsselskaber og forsikringsselskaber primært arbejder for at sælge deres egne produkter. Derfor har du som potentiel køber af en bolig brug for en til at varetage dine interessser og og optimere dine forhold.

Hos Hviid advokater kan du finde en advokat århus til rigtig mange formål. Når det handler om en boligadvokat, er du via Hviid advokater sikre på, at du får en 100 procent uvildig vejledning med fokus på dine behov. Du får en fast lav pris, den første samtale er gratis, og alt arbejdet er effektive, og kan også behandle hastesager. Den pakker du får hos Hviid advokater, når du skal bruge en boligadvokat, indeholder blandt andet en gennemgang af alle dine dokumenter, skødeskrivning og refusionsopgørelse. Du får gode råd og vejledning om blandt andet finansieringen, en uvildig juridisk og byggeteknisk rådgivning. Men nogen gange kan det gå hurtigt i forbindelse med en bolighandel, og du når ikke at få en advokat til at gennem købsaftalen. I dette tilfælde kan få indført et advokatforbehold i aftalen. På den måde kan du annullere købsaftalen, hvis din advokat senere vurdere at dette er den bedste løsning. Med Hviid advokater kan du trække på mere end 27 års erfaring og på en viden, der har bund i at de har medvirket i gennemførelsen af mere end 12.000 bolighandler. Det oplagt sted at finde en boligadvokat i Aarhus.

Få også advokater til andre formål

Men hos Hviid advokater kan de rigtig meget andet end blot være boligadvokater. Her er de også eksperter, hvis du skal bruge en advokat i forbindelse med en erstatningssag, hvis du er havnet en tvist eller af andet grund er i en retsag. Hos Hviid kan du få rådgivning, når det gælder arv, ægtepagt, testamente og særeje og ved meget andet. Hos Hviid advokater kender de lokalområdet i Aarhus og er eksperter i alle de forhold, der gør sig gældende i Danmarks næststørste by.

Også til erhverv

Går du med planer om at skabe en virksomhed, har du helt sikkert også brug for vejledning. Hos Hviid advokater er de eksperter i at vejlede i hvilken form for virksomhed, du skal vælge at starte. Du kan blive vejledt i, om du skal vælge en selskabsform eller om du kan nøjes med et enkeltmandsfirma eller et interessentfirma. Men du kan også få super god vejledning, når du skal indgå kontrakter med diverse samarbejdspartner, samt når du indgår en lejeaftale omkring de lokaler, hvor din virksomhed skal holde til.

Flere Nyheder