Welcome

Guide: Det skal du bruge, når du maler med Jotun bundmaling

Hvis du har bestemt dig for at give dig i kast med den populære bundmaling fra Jotun, så er der noget udstyr, du med fordel kan anskaffe dig, inden du går i gang med projektet. Læs med her og få et overblik over, hvad du skal bruge af udstyr, når du maler med Jotun bundmaling.

Jotun bundmaling er en kraftig og effektiv bundmaling, så man skal derfor også beskytte sig selv og sin krop, når man bruger malingen. Sikkerheden er det, der kommer i første række. Du skal derfor have en del personlige værnemidler, som kan beskytte dig for diverse skader. 

Du skal have et par gode beskyttelsesbriller, så du undgår øjenskader. Jotun bundmaling må ikke komme i øjet, derfor er et par beskyttelsesbriller en nødvendighed. En god maske til ansigtet er også en god idé, så du undgår indånding af støvpartikler og giftige dampe. Gode handsker og støvler, så du holder fødderne tørre og hænderne fri for maling. Til sidst er en god beskyttelses heldragt en god idé, så både tøj og hud er beskyttet mod malingen. 

Hvilket malergrej skal du bruge? 

Udover at sikkerheden skal være i orden, så skal selve udstyret også være i orden. Du skal derfor have fingrene i forskelligt malergrej fra start, så du ikke pludselig står og mangler noget vigtigt. Når man går i gang med at male sin båds bund, så vil man gerne kunne gøre det uden komplikationer – derfor er det smart at have alt udstyr og sikkerhed på plads fra start.

Du skal have fat i en god malerspand, gerne firkantet, da det kan være svært at få en malerrulle ned i en rund malerbøtte – ellers skal det i hvert fald være en stor rund malerbøtte. Derudover skal du have fat i et malesæt, som både indeholder malerbakke, malerrulle, pensel og rørepind.

Du skal også have fat i både afdækningstape og afdækningsplast, for at kunne dække godt af, hvilket både gør det lettere når du skal rydde op og det beskytter miljøet. Afdækningstape skal bruges, så din vandlinje på båden bliver flot og helt lige. Til sidst er der kun at gå i gang med din Jotun bundmaling og få din båd til at skinne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *