Gasflasker fra Primagaz til virksomheder – find dem online

26 august 2020 Astrid Pedersen

Arbejder du inden for produktions eller restaurations branchen og har du brug for en dygtig og erfaren leverandør af gas? Så kan du med fordel læse med i det følgende

Hvor kan jeg finde de bedste gasflasker til min virksomhed?

Hvis du leder efter en stabil og pålidelig leverandør af gasflasker til din virksomhed kan du med fordel tjekke Primagaz. Primagaz er erhvervslivets foretrukne leverandør af gas og energi løsninger og placerer sig i den absolutte spydspids inden for sit felt.

Når du vælger at lade Primagaz levere gasflasker til din virksomhed, uanset hvilken branche du er i, vil du opleve en prima service og en ditto fleksibilitet. Samtidig kan du glæde dig over at den gas, du får leveret, hører til de absolut mest miljø og klima venlige inden for genren. Primagaz har specialiseret sig i at levere gas af typen LPG. LPG er en forkortelse for Liquefied Petroleum Gas, og denne gastype er fortrinsvis baseret på propan.

Propan molekylet er et af de mere enkle, og derfor er propan gas også en af de reneste gas arter som findes. Ved forbrænding går brint molekylerne i forbindelse med ilt fra luften og danner vand (H2O), og kulstof atomerne danner sammen med ilten CO2 – også kendt som kultveilte. Dette betyder at propan gas ikke efterlader sig spor i form af partikel forurening, sod eller aske, og danner heller ikke giftige gasser. Samtidig er LPG utroligt nemt at arbejde med, hvilket især køkken branchen kan skrive under på.

Da LPG er en af de reneste former for gas til industri og produktion som findes på det danske marked gør du klimaet og miljøet en enorm tjeneste ved at vælge LPG. Og vil du have endnu renere samvittighed vælger du BioLPG som er fremstillet på bæredygtig vis ved hjælp af biomasse.

Du kan læse mere om LPG og BioLPG på primagaz.dk

Flere Nyheder