Flotte Junckers Gulve – find dem online

29 oktober 2020 Astrid Pedersen

Står du for at skulle vælge nye gulve til din bolig? Så bør du overveje et Junckers Gulv.

Hvorfor skal jeg vælge et Junckers Gulv?

Hvis du ønsker dig et smukt og slidstærkt trægulv, som oven i købet ligger i den billige ende af prisskalaen, er et Junckers Gulv med sikkerhed noget for dig. Et Junckers Gulv er fremstillet med holdbarhed for øje – og der er ikke slækket på de høje standarder, når det handler om materialets kvalitet.

Du kan få Junckers Gulv i træsorterne eg, bøg, ask eller ahorn, og dit nye Junckers Gulv er behandlet efter dine ønsker. Hvad end du drømmer om et lyst, et mørkt eller et natur farvet gulv kan du gøre drømmen til virkelighed med et Junckers Gulv. Og du kan frit vælge om dit gulv skal være et bræddegulv, et klassisk parket gulv eller måske et af de nye spændende Hexparket gulve i innovative og utraditionelle mønstre.

Junckers Industrier A/S fremstiller massive gulve til såvel boliger som til erhvervs ejendomme og sportshaller. Du vil, når du køber et Junckers Gulv, samtidig kunne erhverve diverse egen producerede produkter til pleje af dit gulv. Disse produkter er fremstillet til at matche netop din gulv type, og sikrer dig således et flot og holdbart gulv i mange år.

Alle Junckers Gulve er fremstillet i Danmark og dermed udviklet på baggrund af de danske hændværker traditioner. Samtidig sikres muligheden for fokus på kundernes individuelle ønsker og præferencer, lige som vejledning og rådgivning vedrørende gulvene stammer fra fagpersoner som er tæt på produktionen.

Hvor kan jeg købe de smukke Junckers Gulve?

Hvis du er bosiddende i København eller nærmeste omegn er det oplagt at vælge en lokale leverandør af Junckers Gulv. Centralt placeret på Gammel Køge Landevej finder du Knud Larsen Byggecenter – find dit Junckers Gulv på byggecenter.dk

Flere Nyheder