Flittige flyttemænd eller smart flyttebox?

01 september 2017 Katrin Sørensen
image

Når man skal flytte er der flere måder at gøre det på. Mange vælger, at invitere venner og familie til store flyttedag, hvor alle giver en hjælpende hånd med at bære ned, bære op og pakke biler. Vælger man denne løsning skal man først og fremmest kende nogle mennesker, som gider at bruge en hel dag på at hjælpe, men man skal også gerne kende nogle, som har en bil og en trailer, til at flytte de store ting. 

Skal man flytte mange ting – eksempelvis fra et stort hus til et andet – eller flytte langt, så er der imidlertid mange, som vælger at hyre nogle flyttemænd, til at klare opgaven, da det er lidt meget forlangt af venner og familie, at de skal køre land og rige rundt fordi man skal flytte. Flyttemænd er en rigtig god løsning, da de klarer det hele på professionel vis. 

Men nu er der kommet et rigtig smart alternativ til flyttemænd – nemlig BOXIT flyttebox. En boxit flyttebox er en stor container, som bliver stillet til din rådighed i så lang tid, som du har brug for. Når den er leveret kan du placere dine ting præcis som du har lyst til inde i flytteboxens forskellige rum. Når du er færdig med at pakke boxen bliver den hentet og derefter bragt til bestemmelsesstedet, hvor du så kan pakke ud igen. Du bestemmer selv hvor lang tid du vil bruge på at pakke både ned og op. Med BOXIT flyttebox har du således mulighed for at pakke alt ned i eget tempo, hvorefter hele molevitten bliver hentet og kørt til din nye bolig – nemmere bliver det ikke at flytte. 

Når du vælger at flytte med en BOXIT flyttebox har du langt højere fleksibilitet samtidig med, at du har et depot at stille tingene ud i, så du kan gøre huset indflytningsklar til de næste. 

Flere Nyheder