Find de bedste brugte biler på online bilportal

21 juli 2021 Astrid Pedersen

Trænger husstandens bil til en udskiftning, og står der derfor ny bil øverst på familiens ønskeliste? Så er I sikkert godt i gang med at afsøge markedet for de bedste og mest familievenlige biler.

Nu om stunder er der flere muligheder end nogensinde før. Nye biler anno 2021 er spækket med spændende og nyttigt udstyr som højner såvel køreglæde som sikkerheds niveau. Det er sjovt og spændende at gå på jagt i det store udvalg af moderne biler. Men priserne er også derefter.

En ny bil er en dyr bil i Danmark

Selv om en bil måske er til at købe fra ny hvis du køber den i et af vore nabolande er nyprisen på en bil hos en dansk forhandler temmelig høj. Dette skyldes de afgifter som pålægges nye biler af den danske stat. Disse afgifter kan udgøre op til 180 procent af bilens reelle værdi og sender dermed anskaffelsesprisen på himmelflugt.

Det er de færreste danske lønmodtagere som er i stand til at købe en fabriksny bil kontant. Det betyder at man skal ud og optage et dyrt bil lån. Og re man ikke i en position hvor man har lyst til at gældsætte sig vil en ny bil være uden for økonomisk rækkevidde.

Find en god brugt bil af nyere dato

En oplagt løsning på dette problem er at anskaffe sig en brugt bil uden alt for mange år på bagsmækken. En ny bil vil efter ganske få år have mistet det meste af sin nyværdi.

Dette kan du udnytte til din egen fordel ved at købe en brugt bil. En god brugt bil i fin og køreklar stand kan erhverves formedelst en brøkdel af sin nypris hos en autoriseret brugtvogns forhandler. Og så får du en bil du og din familie kan have glæde af i mange år fremover.

Find familiens nye brugte bil på Biltorvet.dk

Flere Nyheder