Welcome
Få rettet dine tænder hos You Smile I Smile

Få rettet dine tænder hos You Smile I Smile

Er du led og ked af dine tænder, fordi de ikke er helt så lige, som du drømmer om? Don’t you worry. Du kan få dem rettet, og du behøver ikke at bære den voldsomme metalbøjle, som vi alle kender fra skoletiden.

Man siger, at cirka en fjerdedel af en årgang får rettet deres tænder i løbet af folkeskoletiden, men desværre er skæve tænder ikke i sig selv grund til en tandregulering. Der skal være risiko for skader på tandsættet, i tandkødet eller i kæben, hvis tandretning skal være aktuelt som barn – og derfor er det stadig mange voksne, der har skæve tænder.

Er du én af dem, og er du ked af det, så kan du få rettet dine tænder hos You Smile I Smile – og du kan endda få det gjort med en mere eller mindre usynlig bøjle, så du slipper for de knap så kønne togskinner.

Hvem er You Smile I Smile?

En usynlig bøjle, tænker du måske – kan det være rigtigt? Og ja, det kan det faktisk. You Smile I Smile er en tandklinik i Valby, der har dedikeret sig til udelukkende at arbejde med den unikke bøjle fra Invisalign; en næsten usynlig tandskinne, der gør det muligt at få rettet tænder uden at gå på kompromis med æstetikken.

Invisalign er et system, der er udviklet i USA, og rent praktisk fungerer det ved, at der tages aftryk af dine tænder samt fotografier og røntgenbilleder, og herefter sendes det hele til specialister, der udarbejder en individuel behandlingsplan for lige netop dine tænder. Det endelige resultat kan du se på en 3D-film, inden du siger ja tak til behandlingen, og sammenlignet med togskinner er det en langt mere effektiv og skånsom teknik.

Vil du høre mere om Invisalign, så tag et kig på You Smile I Smile – du finder dem i Valby nær København.