Få råd til familiens nye bil med et online bil lån

19 juni 2019 Astrid Pedersen
Få råd til familiens nye bil med et online bil lån

Står du for at skulle udskifte din gamle bil med en funklende ny én af slagsen? Så er du sikkert på jagt efter den bedst mulige finansierings mulighed. Med mindre du ligefrem har så meget på kistebunden, at du kan betale din fine, nye bil kontant, har du brug for at optage et lån for at finansiere dit køb af ny bil.

Det er de færreste der har dét – nye biler i Danmark holder for de flestes vedkommende en alt for høj pris til at det er muligt for almindelige mannesker at betale kontant. Dette skyldes i særdeleshed de meget høje skatter og afgifter, som nye biler er pålagt. Derfor er det ganske almindeligt – og helt legitimt – at optage et større eller et mindre billån for at f råd til at betale for familiens nye bil.

Tryghed under kørsel med en ny bil

Der er mange gode grunde til at skifte familiebilen ud, når den har et vist antal år og kilometer på bagsmækken. For det første går en gammel bil hurtigt hen og bliver omkostnings tung i drift. Den skal oftere på værksted, og reservedele bliver sværere – og dyrere – at anskaffe.

Motoren bliver med tiden slidt, og dermed knap så brændstof økonomisk som da den var ny. Og hvis man ikke føler sig tryg ved at køre rundt med børnene i bilen, fordi man ikke ved hvornår den bryder sammen næste gang, bør man skifte bilen ud med en ny og mere sikker model.

Få den bedste og hurtigste finansiering af din nye bil med et online billån

Der er mange muligheder for at optage billån. En af de hurtigste af slagsen finder du hos Ikano Bank. På hjemmesiden ikanobank.dk kan du nemt ansøge online om et billån til en fordelagtig rente. Læs mere, og ansøg online på https://ikanobank.dk/laan/billaan 

Flere Nyheder