Få friske fødder i fiskespa

18 februar 2017 Mie Clemensen

Spa – lyder det som noget der både er tidskrævende og dyrt, og derfor bare vil ende med at blive mere stressende for dig, end det var afslappende?  

Den idé slutter ved ‘fiskespa’. Fiskespa er godt nok en hverdagsluksus for fødderne, men det er også en hverdagsluksus, du ikke behøver at spare op til i lang tid. Behandlingen er netop blevet så populær – blandt andet også i Danmark – for den ikke behøver at tage meget mere end en halv time, og ikke koster mere, end at man godt vil være det bekendt over for sine trætte fødder. Både som forkælelse til sig selv, men også som en sjov og anderledes aktivitet sammen med en veninde eller familien. 

Der er faktisk et fiskespa i Aalborg

Esthetique Hudpleje i Aalborg centrum er en skønhedsklinik der tilbyder denne ‘wellnessende’ oplevelse, der egentlig ikke er ny i sig selv, men som i det senere år er kommet til Norden. 
Fiskene, der fikser dine fødder, er Garra Rufa-fisk, der stammer fra Tyrkiet, hvor de blandt andet lever i flodløb. De hører også med til kategorien, vi på dansk kalder doktorfisk, og i dag kan man finde dem på mange spasteder.

Heldigvis også i Aalborg hos Esthetique Hudpleje!
Doktorfisk kan hjælpe patienter, der har forskellige sygdomme på fødderne, som eksem og psoriasis. Derudover er de også gode for folk, der har dårligt blodomløb i fødderne og tør/hård hud. 

Vælg en behandling på 20 til 45 minutter, hvilket vil være nok tid for trætte fødder til at få det bedre, ved at blive renset og eksfolieret af naturen selv. Selve behandlingen er fuldstændigt ufarlig, for fiskene har ikke tænder, og ‘suger’ bare på de døde hudceller. Behandlingen er en sjov oplevelse og giver en behagelig prikken og summen i fødderne. Det kilder også lidt!

I Aalborg kan man prøve denne dejlige og naturlige fodbehandling hos skønhedsklinikken Esthetique Hudpleje.
Esthetique Hudplejer ligger på Østerbro 53 i stuen i 9000 Aalborg og er et professionelt sted, der også tilbyder mange andre forskellige former for behandlinger til krop og ansigt.
Du kan også vælge mellem tre forskellige spapakker, der også fokuserer på ansigt og ryg, og alle tre afsluttes med 30 minutters fodforkælelse hos Garra Rufa-fiskene. 

Via det ovenstående link kan du se alle de mange forskellige spabehandlinger, de tilbyder til alle slags ‘spa-typer’. Altså både dem, der har prøvet det mange gange før, og dem der vil starte blødt op med en fodbehandling hos de små doktorfisk.

Flere Nyheder