Få flotte tænder med hjælp fra din tandlæge

04 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Springer du år efter år dine planlagte tandlægebesøg over – for eksempel af økonomiske eller tidsmæssige hensyn? Så bør du læse med her.

Hvad hvis jeg ikke har råd til at gå til tandlæge?

En af de mest fremherskende myter, som desværre afholder mange danskere fra at besøge tandlægen med jævne mellemrum, er at det er dyrt at gå til tandlæge. Denne myte har faktisk ingen hold i virkelighedens verden.

Prisen på standard tandlæge behandlinger så som tandeftersyn og rensning af tænder og tandkød er fastsat af den danske tandlæge forening og varierer således ikke fra tandlægeklinik til tandlægeklinik. Samtidig yder den offentlige sygesikring tilskud til disse behandlinger således at egenbetalingen kun bliver få hundrede kroner.

image

Det koster altså mindre at gå til tandlæge end det gør at gå til frisør eller på restaurant. Det burde således være muligt for de fleste at prioritere et tandlæge besøg om året. Og skulle du ikke være i stand til at betale hele regningen for dit tandlæge besøg på én gang vil de fleste tandlæger kunne tilbyde en afbetalings ordning således at du så at sige kan bide regningen over.

Jeg er bange for at gå til tandlæge

Selv mennesker, som har både tid og råd til at gå til tandlæge, kan komme til at forsømme deres årlige eller halvårlige tandlæge besøg på grund af tandlægeskræk. Tandlægeskræk er en anerkendt angst lidelse som samtidig er meget udbredt.

Derfor har de fleste tandlæger erfaring med behandling af patienter med tandlægeskræk. Og du vil således altid kunne føle dig tryg ved at gå til tandlæge såfremt du sørger for at oplyse om din angst lidelse på forhånd.

Hos Tandlægerne Brinck Seidelins Gade kan du være sikker på at de dygtige tandlæger, tandplejere og klinik assistenter har fuld forståelse for din problematik. Bestil tid til tandbehandling på http://www.tandbrinck.dk/.

Flere Nyheder