En bolig er en investering – få en advokat til at hjælpe dig med den

31 oktober 2016 Emilie Jacobsen

For de fleste mennesker er en bolig noget af det dyreste, som de køber i deres liv. Det er ofte det, man bruger de fleste af sine penge på hver måned. Hvis der er et problem med boligen, kan det dog ende med at koste en mange flere penge, end man ellers havde regnet med. Det er rigtig irriterende og kan gøre, at man ikke har råd til alle de ting, man ellers gerne ville have råd til. Som ferie, fritidsaktiviteter og nyt tøj. Det er derfor en god ide at få en advokat til at kigge papirerne igennem, når man skal købe en bolig. 

Hvis du leder efter en boligadvokat Frederiksberg, kan du for eksempel kigge på hjemmesiden hviidadvokater.dk/boligadvokater-paa-frederiksberg. Her kan du læse om alle fordelene ved at have en boligadvokat. Det handler primært om at sikre, at det er en god handel, som du er ved at indgå. 

Når du køber en bolig, vil du oftest mødes med sælgeren eller ejendomsmægleren og se på boligen. Derefter får du en masse papirer om boligen udleveret, så du kan finde ud af, hvor meget den koster, hvor du skal betale for el og varme, og hvilken stand boligen er i. Som almindeligt menneske kan det være svært at sætte sig ind i alle papirerne, og det kan være endnu sværere at få et overblik over, om der er noget, der mangler. Det kan en boligadvokat hjælpe dig med. 

Ejendomsmægleren er som regel ikke ude på at skjule noget for dig, men det kan ske, at der er nogle papirer, der ikke er kommet med ved en fejl, eller der er noget, som ejendomsmægleren ikke har været opmærksom på. Det vil din boligadvokat helt sikkert lægge mærke til. Det er derfor en god ide at involvere en af dem i processen. 

Når du har fundet en bolig på Frederiksberg, som du gerne vil købe, kan du kontakte en boligadvokat. Det kan for eksempel være Hviid Advokater, der står bag førnævnte hjemmeside. De læser alle papirerne på huset og købskontrakten igennem. Hvis de ikke finder nogle fejl ved den, vil de anbefale dig at skive under. Hvis de finder nogle fejl, kan de indhente flere papirer, eller de kan hjælpe dig med at tale med sælgeren og ejendomsmægleren om, hvordan det kan udbedres. Det kan være, at du kan få et nedslag i prisen eller lignende. Det kommer an på, hvad der er problemet. 

Flere Nyheder