Brug Danmarks bedste bilportal, når du søger brugte biler i Danmark

12 marts 2021 Astrid Pedersen

Går du i tanker om at købe ny bil? Så kan du med stor fordel købe den brugt.

Hvorfor skal jeg købe en brugt bil?

Måske tænker du at det er bedst at købe en spritny bil. Med en ny bil vil du få det seneste nye teknologiske udstyr som faciliterer den optimale køreglæde og den højeste grad af sikkerhed på vejen. Samtidig vil du også få en helt ny motor med den bedste brændstof økonomi og en lang levetid uden så mange afbrydelser i form af hyppige reparationer. Og så er en ny bil også dækket af en vis garanti.

Men her skal du tænke på at du med en brugt bil af nyere dato kan være så heldig at få fingrene i en bil som var fabriksny for ganske få år siden. Biler fremstillet inden for de seneste ti til tyve år holder generelt en høj standard på alle oven for nævnte punkter.

Den største forskel på en helt ny bil og så en brugt bil med få år på bagsmækken er prisen. For hvor en fabriksny bil på grund af de høje afgifter vil koste dig et svimlende beløb vil du kunne erhverve en tilsvarende bil i en brugt version til en brøkdel af dennes nypris. Bilen vil nemlig smide det meste af sin nyværdi inden for de første tre til fem år men stadig være i fin og køreklar stand – og i mange tilfælde faktisk stadig omfattet af garantien.

Find din nye brugte bil hos en god forhandler

Du bør dog stadig være opmærksom på nogle bestemte forhold når du køber en brugt bil. Du bør for eksempel aldrig købe den af en privat sælger hvis du ikke har forstand på biler. Klik i stedet ind på Biltorvet og find brugte biler til salg hos nogle af Danmarks bedste brugtvogns forhandlere.

Flere Nyheder