Bliv klogere på tykkelsesmålere med ultralyd

18 april 2021 Cecilie Mortensen

Det er ikke så underligt, hvis du aldrig har hørt om tykkelsesmålere med ultralyd før. Det er nemlig et instrument, som primært tages i brug, når alt fra tanke, rør m.m. skal undersøges. Det kan du også blive en hel del klogere på herunder.

Dette skal du vide om tykkelsesmålere med ultralyd

Tykkelsesmålere med ultralyd er et utrolig smart instrument til at måle tykkelsen på en række forskellige elementer, f.eks. rør. Når en tykkelsesmåler tages i brug, så er det muligt at lave en måling, selvom der kun er adgang til en enkelt side af det, der skal måles. Hvis belægningstykkelsen på et rør f.eks. skal undersøges, så er det ikke et must at kunne komme ind i røret for at kunne lave målinger. I stedet kan det hele foregå udefra, takket være ultralyden. Det er uanset, om der er tale om materialer i plast, metal, glas, kobber, jern, stål eller lignende.

Hvor får du fat i tykkelsesmålere med ultralyd? 

En tykkelsesmåler med ultralyd er ikke lige et instrument, du kan købe alle steder. Du skal derimod have fat i et firma, som udbyder forskelligt specialudstyr. Start derfor gerne med at søge efter målerne online.

Find den rette tykkelsesmåler med ultralyd 

Hvis du vil være sikker på, at du får fingrene i de rette tykkelsesmålere ultralyd, så få endelig gerne rådgivning og vejledning fra de firmaer, som sælger dem. Her har du muligheden for at vende de typiske opgaver, hvor du skal bruge måleren. Herefter kan det være nemmere for firmaet at finde det helt rette match til dig, så du kan få bedst muligt gavn af måleren. 

Når du er i dialog med firmaet, kan du også indhente priser på, hvad måleren vil koste dig. For prisen har formentlig også noget at sige for det valg, som du ender med at træffe. 

Flere Nyheder