5 brugbare ting du skal vide om et misbrugscenter

30 juni 2022 Silje Hansen

editorial

Er det nyt for dig at skulle henvende dig til et misbrugscenter? Så kan det være at du har en masse spørgsmål og ting, der fylder, før du måske selv skal i gang med din behandling. Vi kommer derfor også omkring 5 brugbare ting, der kan være gode at vide om et misbrugscenter. 

Disse 5 ting skal du vide om et misbrugscenter

1. Du kan ringe ind og få gratis rådgivning

Den første ting du skal vide er, at du kan ringe ind og få gratis rådgivning. Det kan både være for dig som pårørende, som måske er i tvivl om, hvordan du måske bedst kan få din partner i behandling. Eller måske vil du gerne selv ind på misbrugscentret, og derfor har du måske flere spørgsmål til, hvad de første skridt er. 

2. Der er ofte hjælp at hente til mange misbrug 

Den anden ting du skal vide er, at der ofte er hjælp at hente til mange forskellige slags misbrug. Det er klart en fordel, for det kan øge chancerne for, at de også har erfaring med det, du skal have hjælp til.

Misbrugscenter

3. Behandlingen bliver tilpasset dig 

Den tredje ting du skal vide er, at behandlingen på et misbrugscenter bliver tilpasset til dig. Det vil sige til de individuelle behov, du måtte have – og det er helt essentielt for, at du kan opleve fremgang og bedring. 

4. Du kommer i gode og professionelle hænder 

Den fjerde ting du skal vide er, at du kommer i både gode og professionelle hænder, når du kommer ind på et misbrugscenter. Det vil også sige, at du kan være ekstra tryg omkring, at forløbet nok skal gå godt – og at du kan komme ud af dit misbrug. 

5. Du bliver indlogeret på et misbrugscenter

Den sidste ting du skal vide er, at du bliver indlogeret på et misbrugscenter, når du kommer der. Du kommer derfor til at bo der i den tid, hvor behandlingen står på: https://behandlingscenter-stien.dk.

Flere Nyheder